Buurtfeest Gouda

Je hebt besloten, samen met anderen, een buurtfeest in Gouda te organiseren. Het organiseren van zo’n feest vereist natuurlijk de nodige inspanning. Catering Gouda biedt jou de perfecte oplossing op het gebied van lekker eten voor alle bezoekers van het buurtfeest. Bovendien kunnen we ook de drankvoorziening verzorgen.

Voor een gegarandeerd succes van jouw buurtfeest, hebben we verschillende culinaire opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid lopend buffet. Deze populaire keuze is ideaal voor grotere groepen en past perfect bij een buurtfeest. Hierbij blijft het eten centraal staan, en kunnen gasten zelf kiezen wat ze willen eten en hoeveel. Het buffet kan zeer uitgebreid zijn, met diverse warme gerechten uit verschillende keukens, snacks, desserts en een assortiment heerlijke drankjes. Maar als je het liever wat kleinschaliger wilt aanpakken, is dat ook mogelijk. Wat je ook in gedachten hebt, we zijn er om aan jouw wensen te voldoen!

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Buurtfeest Gouda: Offerte aanvragen

Om niet voor een verrassing te komen te staan met betrekking tot de prijzen, raden wij altijd aan om een offerte aan te vragen. Dit kan eenvoudig via deze website, door te klikken op de button “offerte aanvragen”. Je komt dan terecht op een formulier waar je de standaardzaken zoals je naam, adres, telefoonnummer, emailadres kunt invullen, maar net zo belangrijk is dat je hier ook kunt invullen wat je specifieke wensen zijn. Ook kun je hier aangeven voor hoeveel personen je een offerte wenst aan te vragen, en ook of er nog speciale dieetwensen zijn; hier zullen wij altijd zoveel mogelijk rekening mee houden. Deze offerte is vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Een bestelling doen, hoe gaat dat in zijn werk?

Een bestelling plaatsen via onze website. Alvorens je een bestelling wilt gaan doen, dien je wel even een account aan te maken, maar dat is zo gepiept dus. Na het aanmaken van je account kun je dan een keuze gaan maken uit ons diverse selectie aan producten.
Je kunt je bestelling eenvoudig betalen via Ideal, en wanneer je voor een bedrijf een bestelling doet, kan dit ook op factuurbasis worden verwerkt.
Na het plaatsen van je bestelling, nemen wij met veel toewijding de taak op ons om je bestelling klaar te maken. Vervolgens bezorgen wij deze op de afgesproken datum, tijdstip en locatie.

 

Wat hebben jullie zoal in het aanbod voor een buurtfeest in Gouda?

Al onze producten zijn beschikbaar op onze website. Hier geven we je alvast een voorproefje van wat we te bieden hebben:

Heerlijke Hapjes bestellen Gouda
High Tea bestellen Gouda
Tapas bestellen Gouda
Gourmetten bestellen Gouda
Borrel bestellen Gouda
Italiaans bestellen Gouda
Grieks bestellen Gouda

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Buurtfeest in Gouda en heel omgeving: Tot slot

Ons assortiment is breed genoeg om aan de verwachtingen van iedereen te voldoen. Onze deskundige teamleden bereiden al onze gerechten met toewijding en vakmanschap. Als je nog niet overtuigd bent, kun je altijd even de beoordelingen lezen die onze klanten op deze site hebben achtergelaten. Ik wens je alvast een culinair genot, en ik hoop je snel als een gewaardeerde klant te mogen verwelkomen.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.