Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Gouda

BBQ bestellen Gouda

Lunch bestellen Gouda

Brunch bestellen Gouda

Stamppot bestellen Gouda

Gourmetten bestellen Gouda

Hapjes bestellen Gouda

High Tea bestellen Gouda

Tapas bestellen Gouda

Italiaans bestellen Gouda

Grieks bestellen Gouda

Desserts bestellen Gouda

Walking dinner Gouda

Food truck Gouda

Snackwagen Gouda

Borrel bestellen Gouda

Live Cooking Gouda

In Gouda, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een smaakvolle reis door onze assortimenten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of simpelweg een ontspannen avond thuis wilt, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Begin de culinaire reis met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een authentieke BBQ-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een elegante High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van verrukkelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, probeer dan onze Walking Dinner, Food Truckof Live Cooking-aanbiedingen.

Al met al, in Gouda is er voor elke smaak iets lekkers te vinden. Laten we samen genieten van de diverse smaken die deze schitterende stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.