Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Gouda

BBQ bestellen Gouda

Lunch bestellen Gouda

Brunch bestellen Gouda

Stamppot bestellen Gouda

Gourmetten bestellen Gouda

Hapjes bestellen Gouda

High Tea bestellen Gouda

Tapas bestellen Gouda

Italiaans bestellen Gouda

Grieks bestellen Gouda

Desserts bestellen Gouda

Walking dinner Gouda

Food truck Gouda

Snackwagen Gouda

Borrel bestellen Gouda

Live Cooking Gouda

In Gouda, waar de culinaire wereld tot leven komt

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een grootschalig kantoorfeest organiseert of gewoon thuis wilt genieten, onze culinaire aanbod zal uw smaakpapillen verwennen.

Start uw gastronomische avontuur met een verleidelijke keuze aan buffetmaaltijden, met smaken van over de hele wereld die samenkomen op het bord. Of geniet van de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze Lunches zijn als een warme omhelzing op een drukke dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Verlang je naar hartverwarmend comfortfood?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl het Gourmetten een sociale gelegenheid is waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok kan ontketenen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor informele samenkomsten. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met thee, gebakjes en sandwiches die uw zintuigen verwennen.

En als de avond valt, brengen we de wereld naar u toe met verschillende mogelijkheden, van Italiaanse en Griekse specialiteiten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Gouda, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.