Borrel bestellen Gouda

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een vrolijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of welke gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Gouda

Wilt u bij uw borrel in Gouda alles zelf samenstellen? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat vergt behoorlijk wat inspanning, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Hoe dan? Via onze website, waar diverse cateraars beschikbaar zijn. Ieder met hun eigen specialiteiten. We bieden ook borrel catering aan. U bent helemaal vrij om te beslissen hoe u de borrel wilt laten verlopen. U kunt kiezen tussen een bescheiden borrel of een uitgebreide borrel met alle denkbare extra’s. En dit kan plaatsvinden op de door u gekozen locatie. Bijvoorbeeld, als u een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen bedrijfspand, dan zal de cateraar alles op de door u gekozen locatie bezorgen. Vanzelfsprekend, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Gouda

Lekkere hapjes zijn onmisbaar bij een borrel. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. Op onze website kunt u het diverse assortiment aan hapjes ontdekken en uw keuze maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, dan kunt u deze eenvoudig en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor wie meer verwacht dan een gewone borrel met gewone hapjes, zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een food truck in Gouda te reserveren. Dit geeft uw borrel een extra gezellige en informele sfeer. In de food truck is een volledig operationele horecakeuken aanwezig waarin een breed scala aan heerlijke gerechten kan worden bereid. Deze gerechten kunnen afkomstig zijn uit verschillende delen van de wereld. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met Caribische gerechten. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Gouda te overwegen. In Gouda vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Gouda nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Gouda bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Gouda een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Gouda. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Gouda is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Gouda leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Niet alleen voor borrels zit u goed op onze website. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Het bestellen van een buffet in Gouda is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u een opstelling in gedachten heeft waar gasten de hele avond van kleine gerechten aan tafel kunnen genieten, dan is gourmetten in Gouda een passende keuze|dan is gourmetten in Gouda een geschikte optie|dan past gourmetten in Gouda goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Gouda een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. Ook voor uw lunch in Gouda is de catering een uitstekende keuze. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Gouda.

Wilt u uw verjaardag eens op een andere manier vieren? Een leuke optie is om een High Tea te plannen. Tijdens een High Tea kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan zoete en hartige lekkernijen. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Gouda leveren. Overweeg eens een dessertfeest te organiseren? Dit is een trend die steeds populairder wordt. In plaats van de gewone hartige snacks zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten beschikbaar. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Ongeacht wat u via onze website bestelt, al onze gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt. Verder worden voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. We hechten veel belang aan hygiëne en staan garant voor de cateraars waarmee wij samenwerken.

Hoe werkt het?

Met behulp van onze website kunt u de gewenste catering kiezen. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal vervolgens contact met u opnemen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van uw feest, evenement of speciale gelegenheid worden de gerechten afgeleverd op de locatie die u heeft aangegeven.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.