Borrel bestellen Gouda

Als expert in de voedselverzorging sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Of het nu gaat om een bijzondere gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor diegene die de borrel organiseert, is het van onschatbare waarde dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Gouda

Wilt u tijdens uw borrel in Gouda alles zelf voorbereiden? Dat betekent dat u de boodschappen moet doen en de hapjes zelf maken, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Op welke manier? Via onze website, waar diverse cateraars zich hebben aangesloten. Ieder met hun eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U kunt volledig zelf bepalen hoe u de borrel wilt aankleden. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. En dit kan plaatsvinden op de locatie die u het beste uitkomt. Als u bijvoorbeeld een bedrijfsborrel wilt organiseren in uw eigen kantoorruimte, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Uiteraard, is het ook mogelijk om de catering bij u thuis te laten bezorgen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Gouda

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateraar kan deze hapjes voor u verzorgen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en een keuze maken. Wilt u eerst weten wat de kosten zijn voordat u een definitieve bestelling plaatst, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Voor degenen die iets extra’s willen dan een gewone borrel met standaardhapjes, zijn er diverse interessante opties. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Gouda te laten komen. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer tijdens uw borrel. De food truck is voorzien van een complete horeca keuken waarin de meest smakelijke gerechten kunnen worden bereid. U kunt kiezen uit gerechten vanuit diverse internationale keukens. Zo kunt u bijvoorbeeld opteren voor een food truck met Aziatische specialiteiten, of een food truck met Caribische gerechten. U kunt ook kiezen voor pizza’s of hamburgers.

Een alternatieve keuze is om een barbecue in Gouda te overwegen. In Gouda biedt de catering een ruime keuze aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Gouda nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Gouda bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Gouda een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Gouda. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Gouda is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Gouda leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Onze website is niet alleen voor borrels de juiste keuze. De kwaliteit van het aangeboden eten is altijd een belangrijk punt bij feesten en partijen. Een populaire cateringoptie is een buffet, omdat dit diverse gerechten aanbiedt en voor elk wat wils heeft. Het bestellen van een buffet in Gouda is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Gouda een passende keuze|dan is gourmetten in Gouda een geschikte optie|dan past gourmetten in Gouda goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Gouda een uitstekende keuze}. De catering biedt een uitgebreid assortiment aan gourmetschotels. De catering in Gouda is ook een goede optie voor de lunch. Misschien heeft u plannen voor een gezellige lunch met familie en vrienden. Neem een kijkje op onze website om de beschikbare opties te ontdekken.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Bij een High Tea kunnen gasten genieten van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u een echte zoetekauw bent, kan de cateraar ook desserts in Gouda aanbieden. Denk eens aan het organiseren van een dessertfeest? Dit is een moderne trend die steeds meer aan populariteit wint. In plaats van traditionele hartige hapjes kunt u genieten van overheerlijke zoete taarten en desserts. Smullen maar!

Kwaliteitsgarantie

Ongeacht wat u via onze website bestelt, al onze gerechten worden met liefde en aandacht gemaakt. Bovendien voldoen alle gerechten aan strikte hygiënenormen. We hechten grote waarde aan hygiëne en staan achter de cateraars die met ons samenwerken.

Hoe werkt het?

Maak uw keuze voor de gewenste catering via onze website. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal u vervolgens benaderen om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Tijdens de dag van uw feest, evenement of party zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.