Koningsdag Gouda


Koningsdag is een van de grootste feesten van het jaar in Gouda, veel mensen komen op af, de stad barst van de drukte. Als je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, onder het genot van, kan Catering in Gouda je helpen voor deze speciale gelegenheid iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een brunch of diner, of simpelweg schalen met heerlijke hapjes en snacks, alles is mogelijk.

Het is aan jou om de maaltijd naar eigen wens samen te stellen. Ons assortiment is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we schrikken nergens van terug. Wij maken het met liefde, en kunde, voor je klaar, en leveren het voedsel samen met drankjes, op de afgesproken datum en tijdstip. We bezorgen in heel Gouda.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit op deze site doen. Druk op de knop “Offerte aanvragen” en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier volledige details te verstrekken, hoe meer je ons verteld, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er nog speciale wensen zijn, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, vegetarisch.

Nadat je de offerte hebt verkregen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je overgaan tot de bestelling, ook dit doe je via deze website. Kies de gewenste opties, maak snel even een account aan (dit kost niet meer dan een paar minuten), en verricht als laatste stap, de geldovermaking, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het iDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Gouda?


Wat we te bieden hebben is lekker uitgebreid, er is voor ieder wat wils, we bieden gerechten aan uit diverse hoeken van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, wil ik graag enkele mogelijkheden met je delen, maar om alles te bekijken wat we te bieden hebben, verwijs ik je graag naar de pagina “onze gerechten” op deze website.

Hapjes bestellen Gouda
Buffet bestellen Gouda
High Tea bestellen Gouda
Tapas bestellen Gouda
Lunch bestellen Gouda
Gourmetten bestellen Gouda
Borrel bestellen Gouda
Italiaans bestellen Gouda
Grieks bestellen Gouda

Het is duidelijk, we hebben echt van alles in huis, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben voor deze dag lekker veel verschillende soorten bieren, en een verscheidenheid aan cocktails beschikbaar. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Gouda: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in je eigen huis, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, met voor elk wat wils. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met stralend weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.